Här är Elisabeths blogg!

Precis före jul 2105 hade jag turen att vinna författarcoachen Ann Ljungbergs #superVIPtävling om bästa synopsis till en kommande bok. Konkurrensen var tuff, 198 bidrag kom in, så det är klart jag blev både överraskad och jätteglad. Men nu gäller det!

Vinsten, värd cirka 80 000 kronor,  innebär fri författarcoachning med Ann hela 2016, deltagande i Romanverkstäder i både London och New York, Skriv2016, författarprogrammet Scrivener och alla nätbaserade skrivkurser och webinarier som Ann ger.

Klicka på bloggen uppe till vänster om du vill läsa hur det går att skriva en bok från synopsis till färdigt manus. 60 000 oredigerade ord presenterade jag den 30 april. Efter en tuff redigeringsomgång som resulterade i totalt 70 000 ord var manuset ute hos testläsare under augusti månad. Och nu i september är det på läsning hos de lektörer som deltar i Ann Ljungbergs lektörsutbildning. Tanken är efter ytterligare redigering komma upp till 80-90 000 ord och söka kontakt med förlag framöver.

Tack för att du läser och hör gärna av dig med en kommentar!

Foto: Anita Tingskull

Elisabeth brillor