Snart händer det!

 

Vi sju författare i ”Novellhotellet” kommer att ge ut en härlig antologi med tema Hotell. Vad händer egentligen på hotellen? Vad skulle kunna hända?  I rummen? Eller i restaurangköket?

Sju färgstarka noveller i helt olika stilar triggar igång din fantasi och tillför spänning i vardagen. Detta är en antologi som kommer att finnas tillgänglig att njuta av på utvalda hotell, som en liten extra krydda.

Om ett par veckor ska jag och de andra sex författarna träffas i Skåne för ett ”livemöte” (vi bor utspridda i hela landet) innan texten är färdig för tryck. Jag längtar! Inte bara för att vi kommer ett steg närmare verklighet för denna unika bokidé, utan för att jag ska få nöjet att umgås med ett gäng som orsakar ett kreativt fyrverkeri när vi ses. Alltid positivt, aldrig omöjligt. Det är en ynnest att känna dessa människor och få ta del av energin som flödar likt en aura omkring var och en.

Mina medförfattare är Jan-Eric Boo, Helen Lindholm, Ewa Broberg, Christine Tina Karlsson, Ann Hempel Pertman och Ulrika Amador.

Njut av våren och energin! Snart kommer den även i bokform.