Om Sender PR

Sender Public Relations är ett kommunikationsföretag med kärlek för det skrivna ordet. Jag som arbetar i företaget är författare och frilansskribent och heter Elisabeth.
Första företaget Freelancetext startade jag 1982, sedan dess har det blivit fler. Särskilt kär är Stationen Reklambyrå AB, nittiotalets härliga utmanare på Vallda Säteri i Kungsbacka. Sender PR bildades 2008 och även om författarskapet tar den mesta tiden så jobbar jag aktivt i företaget.
Mitt jobb handlar om texter och som journalist, copywriter och skribent har det blivit en del skrivet genom åren. Som till exempel reportage och intervjuer, varumärkesanalyser och kundtidningar och texter för webbsidor och sociala medier.
På den förkovrande sidan har jag god hjälp av moderskeppet.se samt ett ständigt lockande utbud av kunskapslyft från bland annat Författarcentrum Syd, Sveriges Författarförbund och tidningen Skriva.
Som författare fascineras jag av att få en idé att växa till en berättelse.
Och idéerna finns!
https://www.facebook.com/Sender-Public-Relations-422907497831113/
 
 
Sender Public Relations är medlem i Ölands Stenrike.